909 38 263 Petter 926 13 032 Vegar

INNVENDIG ARBEID

Winges Service AS utfører bygg og rehabilitering av bad og våtrom i følgende kommuner av Trøndelag: Levanger, Leksvik, Stjørdal, Verdal, Frosta og Trondheim. Vi samarbeider med profesjonelle rørleggere, fliseleggere, elektrikere og kan levere det komplette våtromet. Med våre kompetente håndverkere, kan du være trygg på at jobben som utføres holder en høy standard og i henhold til gjeldende forskrifter. Du får et ferdig våtrom til avtalt tid og pris med alt nødvendig dokumentasjon.

 

Rehabilitering av bad og våtrom

REHABILITERING AV VÅTROM

Winges Service AS utfører bygg og rehabilitering av bad og våtrom. Vi samarbeider med profesjonelle rørleggere, fliseleggere, elektrikere og kan levere det komplette våtrommet.Med våre kompetente håndverkere, kan du være trygg på at jobben som utføres holder en høy standard og i henhold til gjeldende forskrifter.

 
 

Flislegging

FLISLEGGING

Flislegging er en av de grunnleggende renoverings- og byggetjenestene som utføres i privathus. Flis er miljøvennlige, har god varmeledningsevne når de brukes til varmegulv, og er heller ikke allergifremkallende. Derfor velger mange å legge flis på badet, kjøkkenet, gangen etc. Før man setter i gang med flislegging bør man behandle overflaten på en tilfredsstillende måte.