909 38 263 Petter 926 13 032 Vegar

BYGGEARBEID

Winges Service AS er en totalbedrift innen bygg og anlegg. Vi tilbyr et komplett spekter av byggtjenester som inkluderer husrenovering, grunnarbeider, betongarbeider, snekkerarbeider, taktekking, montering av ferdigproduserte hus og hytter i følgende kommuner av Trøndelag: Levanger, Leksvik, Stjørdal, Verdal, Frosta og Trondheim.

 

Betongarbeider - Winges Service AS

BETONGARBEID

WINGES SERVICE AS driver med alle slags betongarbeid i Nord og Sør-Trøndelag. Vi leverer alt innen betong, betongpumping og gulvpuss til din byggeprosjekt.

 


 
 

Snekkerarbeider -Winges Servce

SNEKKERARBEID

WINGES SERVICE AS driver med alle slags snekkerarbeid, tømrerarbeid og oppussing fra små til større byggeprosjekter. Eksempler på oppdrag er nybygg, tilbygg, restaurering, hus- og hyttebygging.

 


 
 

Taktekking - Winges Service AS

TAKTEKKING

WINGES SERVICE AS driver med alle slags taktekking i Nord og Sør-Trøndelag. Vi utfører legging av nye tak og rehabilitering av tak på hus, hytter, redskapsboder og garasjer.

 


 
 

Montering hus og hytter - Winges Service AS

MONTERING AV FERDIGHUS

Winges Service AS leverer og oppfører ferdigproduserte hus og hytter fra ledende norske produsenter. Vi leverer bygningselementen fra fabrikk til byggeplass og monterer setter dem sammen raskt og effektivt.