909 38 263 Petter 926 13 032 Vegar

TJENESTER

<з> Winges Service AS tilbyr et komplett spekter av byggtjenester som inkluderer grunnarbeid, betongarbeid, snekkering, taktekking og andre relaterte tjenester til tradisjonell bygging. Vi har vårt eget utstyr og egne kjøretøy for bygg, grunnarbeid og levering av stor last og maskiner. I tillegg med våre samaerbeidspartnere utfører vi innvendig arbeider som flislegging, rehabilitering av våtrom og andre tjenester.
 

BYGGEARBIED - WINGES SERVICE AS

BYGGEARBIED

Wi tilbyr et komplett spekter av byggtjenester som inkluderer grunnarbeid, betongarbeid, snekkering, taktekking og andre relaterte tjenester til tradisjonell bygging.

 


 

GRUNNARBEID - WINGES SERVICE AS

GRUNNARBEID

Winges Service AS utfører mange slags av grunnarbeider omfatter graving av tomt, oppfylling, planering, masseforflytning, drenering og komprimering.

 


 

INNVENDIG ARBEID - WINGES SERVICE AS

INNVENDIG ARBEID

Winges Service AS utfører bygg og rehabilitering av bad og våtrom. Vi samarbeider med profesjonelle rørleggere, fliseleggere, elektrikere og kan levere det komplette våtromet.

 


 

MASKINER - WINGES SERVICE AS

TRANSPORT

Winges Service AS har vårt eget utstyr og egne kjøretøy for bygg, grunnarbeid og levering av stor last og maskiner. Vi utfører transport av masser med 4 akslet tippbil og 2 akslet kjerre.